QZ – Zaručená kvalita na odborném veletrhu Styl

Tisková zpráva – Propagace značky QZ – Zaručená kvalita na oborovém veletrhu STYL, srpen 2023

18. srpna 2023 se otevřely brány Výstaviště v Brně odborníkům z módního, kožedělného a obuvnického průmyslu a to na kontraktační veletrh STYL/KABO. Při této oborové příležitosti se také prezentovala jediná značka kvality pro textilní výrobky a služby – QZ – Zaručená kvalita.

Veletrh STYL/KABO se koná pravidelně dvakrát ročně a to z důvodu nabídky rozdílných sezón. Na tomto odborném veletrhu se kontrahuje zejména kvalitní zboží, které následně putuje do butiků nebo menších specializovaných prodejen. Právě značka QZ – Zaručená kvalita umožňuje zákazníkům dát přednost kvalitě před výhodnou cenu.

Na veletrhu STYL/KABO byla značka prezentována velkým bannerem o rozměru 4 x 2 m zavěšeným ze střechy pavilonu. Pro zájemce o podrobnější informace byly na stáncích ATOK (Asociace textilního-oděvního-kožedělného průmyslu) a CLUTEX – klastr technické textilie k dispozici informační letáčky a vitrína s vystavenými výrobky oceněných firem.

Rada kvality České republiky pomohla zviditelnit značku QZ – Zaručená kvalita mezi odborníky na šedesátém ročníku veletrhu STYL/KABO, která přinesla lehce zvýšený zájem o principy značky pro případné budoucí držitele.

Tato akce se konala za finanční podpory Rady kvality České republiky a ve spolupráci
s oficiálním portálem společenské odpovědnosti a kvality České republiky:

www.narodniportal.cz

QZ – Zaručená kvalita je součástí vládního programu Česká kvalita. Jedná se o jedinou značku kvality pro textilní výrobky v České republice.

Tiskovou zprávu ke stažení naleznete ZDE.